Pumacica65
2010.08.08
|
|
0 0
2034
|
Nagyon sajnálom hogy ilyen volt, ill. ha csak ez jött le!Voltam már hasonlón, de oda többnyire tanácsadók és csop. vezetők mennek, hisz nekik is van igazából rendezve, s teljesen másként éli meg egy kivülálló, és másként az aki ebben dolgozik!Mert aki tud sikeres főződélutánt tartani ahol akadnak lelkes háziasszonyok és meghívottak, s így halad előre, igazából pont ez az a fórum ahol ezt díjazzák jutalmazzák és erről beszéljenek.Hétről hétre csak a munka és mellette borítékba jön a kis fizu, havonta egyszer van megbeszélés, de igazi nagy rendezvény néhányszor van egy évbe, 3-4 szer!Féléve vagyok benne, -ó hogy mennyire nem akartam- pedig tizen éve lelkes használó vagyok, s nem bántam meg, - mert az amit itt kapok sokkal több mint a többi hasonló cégnél!Nem szaggatom agyon magam, más meló mellett bőven belefér,- s inkább kikapcsol, s érdekel mert mindig tanul az ember- mint fáraszt!Hisz annyi terméket kaphatunk ajándékba amit akár eladhatunk, elajándékozhatunk s ezek mind plusz lehetőségek!Persze hogy nem könnyű, de mi az mi könnyű ma, hát azt hiszem messze nem ez a legnehezebb!S még írhatnám pedig nem fizettek le, egyszerűen így látom.....talán a látásmóddal van a baj nem tudom!Minden jót Önnek! üdv. |
|