pönci Creative Commons License 2010.08.08 0 0 1942
Köszönjük szépen a segítséget! Nagy öröm,ha szakember is van köztünk,aki elláthat minket gyakorlati tanácsokkal is. :-)
Én is szeretném a kislányomat elvinni a Petőbe,mert sok jót hallottam az ottaniakról.Egyenlőre a nyári szünet végét várom,hogy időpontot tudjak kérni.
Szívesen látunk itt minden anyukát,apukát és konduktort,gyógytornászt,na és persze orvost is (ha erre járna). Többen járnak is már innen a Petőbe,velük akár személyesen is találkozhatsz.Elnézést a tegezésért,de így közvetlenebbül tudunk csevegni és mivel írtad,hogy fiatal vagy vettem a bátorságot és így írtam.Ha esetleg zavar,akkor persze magázhatunk is.;-)

Bezs elfogyott a "csokító" tortád? Anyukám nevezte el így egyszer egy kicsit rondára sikerült kreálmányát,de az íze valami mesés volt és mivel akkoriban volt a tévében a csoki reklám: ronda ,de finom- rámondta,hogy ez is az.Azóta már csinált olyan sütit,nagyon szépen sikerült,de valahogy nem volt olyan íze,na azért megettük:-D

Hétvégén nekiálltam nászajándékot készíteni,egyszer-kétszer felmerült bennem a gondolat,hogy ideteleportálom Hópihét,mert neki mindig eszébe jut valami jó ötlet...végül megoldottam a dolgot,bár még nincs teljesen kész.

Remélem mindenki jól van és kipihente magát a hétvégén!
Előzmény: egy konduktor (1941)