.Guriga. Creative Commons License 2010.08.06 0 0 305
Mivel ez egy beszólós topic, így a nemrég adok-veszek részben kialakult vitára (dee.. miértnem itt???:)), én is beszólok :)
Csupáncsak azért, hogy javítsatok ki, ha rosszul gondolnám.

Tehát a vita azon ment, hogy az eladó miért (csak) a gyári sebességet írta ki, ezzel megtévesztve esetleg, vagy nem azt aki olvassa, vagy félre értelmezi.. és ez jó vagy nem jó..
Maci szólt, hogy ez nem jó, majd macinak szóltak be, mert "beszólt"..

Sajnos kis hazánkban elindult (szerintem) egy folyamat, egy fegyverellenes, aminek kezdeti szelét már érzik is a sportlövészek.
Annyira érzik, hogy némelyik olimpiai sportág veszélyben is van. Bár ne lenne igazam, de szerintem ami jön, (jöhet) az a mostani szabályozásokhoz képest egy teljes fegyverletétel.

Maci nem tett mást, mint féltette a még meglévő szabadságunkat (fegyverhasználat), ugyanis ha valamelyik okostojás ilyen hirdetést lát és azt nem követi legalább korrekció, vagy hasonló, akkor nyugodtan minősíthetik ezt a fórumot illegális fegyverkereskedelmi hirdetőközpontnak :)
Szerintem ne bántsuk se a hirdetőt, mert kulturáltan elismerte, hogy "...bocsi, a gyári adatot másoltam be és természetesen 7,5 J alatti..."és biztos, hogy nem fog ilyet máskor tenni és macit se, mert csak ő védte a (jelenlegi)lövészetet (amit TALÁN jobban ismer mint ezen a fórumon lévők átlagának összessége) és jobban is félti.

Csak ennyit gondoltam, lehet hogy hibásan, de remélem akkor kijavítotok! :)
..bocs, hogy belevaúztam a témába !!..