Sparks Creative Commons License 2010.08.05 0 0 5
eBolt vásárlási tapasztalat.
Kicsit halott ez a topic, felfrissítem egy új sztorival.
Rendeltem egy Braun borotvát s mivel épp úgy alakult, hogy következő nap csak délután tudnám átvenni, így kértem a feláras szolgáltatást, hogy 17-20 óra között hozzák. Délután direkt emiatt nem mentünk sehova, mert az eBolt szállít... No persze nem hozták a csomagom. Másnap kiderült, hogy a posta szerint reggel 9:50-kor volt egy kézbesítési kísérlet. Nos akkor a párom még bőven otthon volt (11:30-kor ment dolgára) postás vagy futár biztos nem keresett - telefonszám 2 is meg volt adva, hívhattak volna akár.
És mi a búbánatos csiganyálért reggel akarták hozni??? Ki érti ezt? Mert én nem.

eBoltot felhívom, mire közlik velem, hogy ha átveszem, akkor nagy kegyesen jóváírják a felár költségét etallérként :D Hehe ez valami átverés lehet csak gondoltam. De nem az, valóban ennyi a nagyszerű ajánlatuk az üggyel kapcsolatban. Azt ígérték, hogy majd ma kézbesítik (talán). Mert, hogy tegnap egyáltalán nem akarták hozni, az szent.
A kedves "kereskedelmi igazgató" elmondta, hogy nincs ráhatásuk a postázásra. Vicces, hiszen feláras szolgáltatást vettem és nem kaptam meg, ők meg csak néznek bambán. Ez Európa 2010. Gratulálok!
Kíváncsi leszek, hogy egyáltalán kihozzák-e végül?!
Minden esetre soha többet ebolt! Nem ajánlom senkinek a vásárlást náluk...
Kicsit morcos lettem, no.