KriszRocco Creative Commons License 2010.08.03 0 0 21382

Hello,

 

Bocs ATBGolf4 hogy csak most tudok válaszolni....

Szóval a reef ugyan eltűnt, de van 2 jó rész a vízibungik oldalán, ahol azért lehet látni ezt-azt. A bungiktól jobbra van egy sötét folt, amit kintről is látni. Itt olyan 4-5 méteres lehet a víz, és mindig pihen az alján néhány rája, az egyik félős, mindig elúszik (ez a sötétfarkú), a másik pedig meg sem mozdul. (pont olyan színű mint a homok, nehéz észrevenni) Ezen a részen található egy pár méteres szikla, mellette rengeteg szép hallal. Vigyázz, 2-3 tűzhal is szokott pihenni a szikla alatt. A másik rész méginkább jobbra található, itt van egy kicsi korallszirt, olyan 3x10 méteres részen. Itt inkább kicsi halak vannak, de sok. Fizetős búvárkodásra persze be lehet fizetni, ezt mi kihagytuk. Kicsit meg is bántam. A fizetős sznori nem drága, valami 30-35 dollár/fő, de a palackos már 150 körül van. Az lehet az igazi.

 

A bungalónk egyszerű volt, de tökéletesen megfelelt. Kávéfőző, vízforraló, mikro nincs bennük, semmilyen konyharész, csak egy nappali az ággyal, és egy fürdő. De a teljes ellátásban benne volt a kávé is az étkezésekkor.

Az ágy kényelmes volt, fantasztikusan aludtam, a fürdő pedig szép tágas, van egy benti kád, és egy kinti kis nyitott részen, félig a tető alatt egy külön zuhanyzó. Mi csak ezt használtuk, nagyon hangulatos.

 

Amikor leszálltunk várt egy fickó, Paradise táblával a kezében, odamentünk, és mondta, hogy várjunk egy kicsit. Negyed óra múlva jött a hajó, és már indultunk is...

De jó volt még akkor.

 

 

Előzmény: ABTGolf4 (21365)