robertó69
2010.08.02
|
|
0 0
113
|
Más dolog az,hogy mit lehetne,és mit tudnék vele lőni.Engem nem vonz a távlövészet, pláne nem satuból,homokzsákról,feltámasztva,stb.Sokkal jobban örülök annak,ha állva,szabad kézből,10 vagy 25 m-re eltalálom a kis metál állatokat,vagy lövök egy jó sorozatot lőlapra.Az oldalt meg majd lassan frissítem,mert a CZ 200-as még nincs rajta (több más mellett).Egyébként ez utóbbit is 10 m-re készítem fel(már csak egy Qrva céltüske hiányzik a tunnelházba)hogy ha versenyre megyünk,legyen egy versenyképes fegyver,amivel a többiek is tudnak nevezni,versenyezni,nem csak 30 éves LG-vel.De tovább megyek:a 631-es Slaviámmal is nagy élmény volt távcsővel nagyobb távolságra(igaz,egy adott,fix távra belőve)lövöldözni,én azt is tudtam értékelni nagyon.Neked sincs szégyellni való fegyvered,és megelőlegezem,lesz még előbb-utóbb sok más is a meglévőek mellé:akkor aztán Te is szembesülsz majd azzal a szomorú ténnyel,hogy ha nem lőhetsz egyszerre mindegyikkel,akkor mindig lesz egy aktuális "kedvenc"Nálam ez már jó ideje egy Fég GPM D2-es,sportmarkolattal :-)))))))) |
Előzmény: Gamergabor (91)
|
|