robertó69 Creative Commons License 2010.08.02 0 0 83
Így is 48 mm alatt van a 7 lövés:-)))),ha a két 6-os távolságát mérem.(és csak zárójelben jegyzem meg,az általad felsorolt feltételes mód nem is annyira feltételes;-) Én persze nem voltam ott,nem ittam ugyanazt,és különben is-mindent tagadok! Egyébként ez a történet már lőtér zárás után,egy kis társadalmi munka utáni after party után történt,kíváncsiságból.)Na,most képzeld el,mit tudnának ezek után egy kis rágyúrással,ha amúgy edzésen is meglövik nyílt irányzékos .22-essel ugyanezt?!? Én átbattyogtam annó a játszótérről/10 m-es légfegyveres lőtér/a durrogósokhoz/.22-es lőtér/,szétnéztem,mit tudnak,és nagyon gyorsan úgy döntöttem,hogy maradok a légpisztolynál,és a sportpisztolynál,25 m-re.Így legalább az a csalóka illúzióm megmaradt,hogy tudnék én is így lőni,csak én inkább pisztolyozok,meg nincs kedvem puskával lőni,meg sokan vannak abban a versenyágban,meg nem szeretek fekve lőni stb.stb.stb.:-((((((De ezt szerencsére-fejlett önkritikai hajlamomnak hála-magam sem hiszem el,elképzelhetetlenül sok komlószörp elfogyasztása nélkül.:-))))))
Előzmény: mastersergeant (78)