zielonka Creative Commons License 2010.07.31 0 0 10
From: M. Judit
Sent: Wednesday, May 26, 2010 3:07 PM
To: InfoZielonka

Tisztelt Cím!
Nagyon örülök, hogy rátaláltam cégük termékeire.Elsőnek a szappant próbáltam ki, mert nagyon kellemetlen, ha pl.hagymapucolás, vagy erős fertőtlenítőszer használata után nem lehet annak szagától megszabadulni alapos kézmosással sem. A szappan viszont tökéletesen közömbösíti ezeket az erős aromákat. Éppen ezért kipróbáltam a cipőbe tehető szagtalanítót és a wc-szagtalanítót is, bár ennél a terméknél volt bennem kételkedés. Kipróbálás után mindenkinek csak ajánlani tudom! A mellékhelység a konyhába nyílik a lakásomban, de mióta a szagtalanítót használom, nem költök sem illatosítóra,sem más, behelyezhető fertőtlenítőszerre. A szállítás is mindig korrekt volt,ezek után is fogok rendelni,és új termékeket kipróbálni. Köszönettel,
M. Judit

From: Dr. K. T. Mária
Sent: Monday, May 24, 2010 7:46 PM
To: InfoZielonka

T. Cím !
A szagtalanító a WC-ben valóban semlegesíti a kellemetlen szagok nagy részét, állandó tiszta, " fémes " illat van a helyiségben . Csak ajánlani lehet minden háztartásba - mi is szándékozunk újakat venni. Üdvözlettel Dr.K. T.Mária
P.S. egyéb termékeik , pl vízkőtlenítő, szemüvegtörlő, stb. is nagyon jó !

From: S. Erika
Sent: Tuesday, May 25, 2010 5:24 PM
To: InfoZielonka

T. Cím !
Remélem jó helyre írom a válaszom. Először hitetlenkedtem és az ára kicsit visszatartott. Aztán kaptam a Praktikerben egy kupont, mely olcsóbbá tette a vásárlást. Az univerzális terméküket vásároltam és azóta csak örömöm lelt benne. Én a cicám alma mellett használom, azóta észre sem vesszük, hogy ott van. Kiváló termék, csak ajánlani tudom mindenkinek és teszem is az ismerőseim között.
Tisztelettel és köszönettel S. Erika

From: M.-B. Andrea
Sent: Thursday, May 27, 2010 2:40 PM
To: InfoZielonka
Tisztelt ZIelonka-shop!
Teljesen elégedett vagyok az eddig vásárolt termékekkel, már ajándékba is adtam szappant, valóban tisztít és szagtalanít. Két kisgyerekem van, így mellettük még kevésbé szeretek használni vegyszereket. Az ára nekem kicsit magas, de ez relatív, a mi fizetésünkhöz képest. További sok sikert kívánok!
M.-B. Andrea

From: B. Péter
Sent: Saturday, May 29, 2010 2:22 PM
To: InfoZielonka

Tisztelt Cím!
Termékeik kiváló minőségűek!
Üdvözlettel:
B. Péter

From: B. Adrienn
Sent: Monday, May 31, 2010 7:12 PM
To: InfoZielonka

T. Cím!
A megkapott termékeket azóta is használjuk. Számomra maximálisan bevált.
A hagyományos hónalj stiftet azóta alig vettem kézbe. Én a magam részéről nem vagyok egy izzadékony típus, így ha reggel használom a benedvesített stiftet, akkor gyakorlatilag estig megvéd a kellemetlen szagoktól. A kéz mosó "szappant" is gyakran használom a konyhai munkák után. A nagyon erős hagyma szaggal még nem sikerült tökéletesen elbánnia, de nagy mértékben enyhítette a kellemetlen szagot. Az általában napokig eltartó hagymaszag 1 napra rövidül, a "kézmosó" használata után.
Összeségében kedvelem a termékeket és nem bántam meg, hogy rászántam magam a vásárlásra.
B. Adrienn