eurázsiai_gazdi Creative Commons License 2010.07.29 0 0 286
1996 szörnyü év volt a családunknak, két kutyánkat és egy macskánkat kellett elaltatnunk (egyik kutty öreg és beteg volt, már csak szenvedett, a másik kuttyot és a macskánkat örjöngö autósok tették gyógyíthatatlan nyomorékká, el kellett öket altatni). A nyíregyházi Kelet-Vet akkori "orvosai" csinálták, mindhárom állatnál csak EGY injekcióval. Vagyis: nem adták be a nyugtatót-altatót, amitöl már nem érzik magának a halálos légzésbénítónak a hatását, hanem csak a légzésbénítót!!!!!!!!! Máig rémálmaim vannak, hogy a majdnem 14 évig hü kutyánk, meg a kis fiatalka, meg a macs, mind a hárman kínosan megfulladtak, a dokik miatt. És nem értem, és nem értem! Évek óta törzspáciensek voltunk, annyi pénzt ott hagytunk, hogy csak na. Pont azt az egy szurit kellett sajnálni az állatainktól?!?!?! Hogy ne szenvedjenek!?!?!?! Ha azt mondja akkor az a senkiházi gazember, aki nem átallja állatorvosnak nevezni magát, hogy a humánus elaltatás háromszorosába kerül, akkor azt is kifizetjük - de nem mondta a rohadékja!!! Csak beléjük szúrta a légzésbénítót....... És akkor még nem volt net, nem lehetett tájékozódni, hogy tudtam volna, hogy megy a humánus elaltatás. És ha még lehetett volna is - én megbíztam ezekben az "orvosokban"! Csak kb. egy évvel késöbb tudtam meg mindent, amikor egy ismerös kért meg, hogy kísérjem el erre a nehéz útra a kutyájával, mert el kell altatni. Akkor láttam, hogy csinálja ezt egy igazi állatorvos.

Nem tudok megbocsátani a Kelet-Vet (akkori) "orvosainak". Még most is látom az állataim szemét, mielött lehunyták. Nem sejtettem, hogy szenvednek.

Kívánok a "doktor uraknak" tüdörákot, vagy hasonlót. Hogy ök is megfulladjanak. Lehetöleg lassan. Ja, azt a pénzt, amit annak idején a mi állataink halálán nyertek, azt meg nyugodtan költsék kemoterápiára, vagy hasonlóra.