RnD Creative Commons License 2010.07.28 0 0 1535

Valóban: siker akkor lehetne ez a junior-vb, ha a négy közé jutottunk volna. Ne felejtsük: kifejezetten kedvező sorsolásunk volt, a tavalyi Eb 1. és 4. helyezettje a másik ágon volt és ott volt a kétségtelenül erős (és hazai pályán játszó) Dél-Korea is. Az oroszok elleni vereséget bekalkulálhattuk; a Montenegro ellenit (pláne ilyen kevés lőtt góllal) nem, és ez nem is elfogadható. (Nem csoda h Cseszi, az eposzi jelzők nagymestere is kifogyott ezekből amikor Montenegróhoz ért - mert gondolom a 'mindig bombaerős' csak Oroszországra érvényes....)

 

Zácsik kétségtelenül hiányzott, de kár ezt is túldimenzionálni. Tavaly ugye későn csatlakozott a csapathoz az ismert problémák miatt: védekezésben végig használhatatlan volt és támadásban is csak az utolsó egy-két meccsen nyújtotta azt amire képes (a döntőn aztán megint nem). Tehát nem a kínai felnőtt-vb-n mutatott formáját hozta akkor még.

 

Bárki, aki nézte a tavalyi Eb mérkőzéseit tudja h a csapat támadójátéka végig akadozott. Ezen kellett volna javítani egy év alatt, erre azonban - ilyen vagy olyan okok miatt - nem került sor. Ezeket az okokat kellene megtalálni és ezen javítani azért , hogy a következő junior korosztály (a mostani U18) már ne essen ugyanebbe a hibába.

 

(A PR-ízű szövegeket meg szvsz hagyjuk meg a hivatásos PR-osoknak....)

Előzmény: Cseszi75 (1532)