TT Numek Creative Commons License 2010.07.27 0 0 3888
Uraim !
Tekintettel az idő szűkösségére és az egy éjszakai főszezon felárakra, kinéztem pár helyet ahol szerintem ellehetne grillezgetni meg megpihenni. Az lenne a legcélszerűbb, ha mindenki aki úgy érzi, hogy oda is érne Balatonfüredre, az beregisztrál magának egy helyet a linkben megadott telefonszámon.
Alex Appartman aztán ahol még fasza grill van az a Fruzsina Vendégház és egy olcsóbb kategória ha nem lenne sehol hely viszont grill van iTT is az a Füred Ház .
Fürdőruhát mindenképp hozzon mindenki, mert az éjszakai Aquapark lehetősége is adott, vagy akár a mellette lévő SunDancePark, ami szerintem egy atom flesh hely ha így este kedve támad valakinek beleborulni az iccakába :) Szóval ha meg ez a szálláslehetőség jönne be nektek jobban akkor akár ez is lehet egy opció mert télleg joo helyen van, meg minden adott hozzáá [link4] . Szóval ezeket sikerült összepakolnom nektek így a kb 0 szabadidőmben ami van :) Remélem összehozunk valamit jövő hétvégére, de ehhez az kell, hogy mindenki magának intézzen (természetesen megbeszélve hogy hol) szállást, amihez én most vázoltam pár lehetséges, középkategóriás és árban is elfogatható variációt.

Szóval szerintetek hol tudnátok aludni legjobban ezek közül ? :)))) A legtöbb szavazatot kapó helyet felkeresheti mindenki egyszerre... :)))