genziana Creative Commons License 2010.07.27 0 0 2927
Heloka!

Szóval, akkor, ha friss fűszerekkel készítem akkor megromlik a sajt?
Ez tök jó, mert eddig én mindig friss fűszernövényt tettem bele. Bár az is az igazsághoz tartozik, hogy 2 hétnél tovább még sose tudtam egy sajtot se elrakni. Mert a férjem ha dolgozni megy elvisz egy egész karikát, mondanom se kell, hogy az egész munkahelye ezt eszi.
Meg ha vendégek jönnek, azért csak megszelek egy gomolyát, ami el is fogy.
Most beraktam egyet a hűtőbe, és ráírtam, hogy tilos hozzányúlni. Legalább egyszer meg akarom nézni, hogy milyen egy 4-6 hetes sajt.
Ezen a fetán én is gondolkodom, biztos nagyon tuti. Vajon kecske tejből is működik, vagy csak tehén tejjel jó?
Előzmény: Törölt nick (2921)