clara39 Creative Commons License 2010.07.26 0 0 10

Kedves leendő villalakók!

Ma jöttünk haza a családal a villaparkból. Írok néhány tapasztalatot azoknak, akik most készülődnek oda nyaralni.

Mi 1 hétért 170000 ft-ot perkáltunk, amiben még reggeli sem volt.

Mindenért fizetni kell, jóformán még a levegőért is, nem is keveset.......

Lovaskocsizás 1 órára 6000 ft, lovaglási lehetőség  a honlap szerint van, gyakorlatilag én még egy árva szamarat sem láttam.

Szalonnasütést és bográcsozást tervezhetsz, ám ez is fizetős, csak az étteremben vásárolt alapanyagot sütögetheted a tűz mellett, magánakció nincs.

Még jó, hogy a gyerek hozott otthonról ping-pong felszerelést, így INGYEN tudtunk ütögetni, máskülönben ezért is fizetni kellett volna.

Kerékpárkölcsönzés 500ft/fő/óra. Mi négyen vagyunk és nem csak órát tekertünk volna......

Játékterem van, bár fizetős, ám éppen a július végi főszezonban van műszaki hiba miatt zárva....

STRAND...A kültéri beach kb. 10x15 méter, kánikulában ott nyomul az összes villalakó

(125 villa van) +a külsős látogatók, tehát egymásba ért a ........nk.

Beltéri medencék: valamivel jobb a színvonal, bár eső esetén mindenki rácuppan a welness részlegre és akkor ott sem tudsz mozdulni. A szauna klassz.

Vannak, akik reggel 8-kor befészkelik magukat a jakuzziba és este 8-kor úgy kell őket kiműteni onnan, más meg-ugyanannyi pénzért- a közelébe sem jut a szolgáltatásnak.

A villapark éttermét a horrorárak miatt nem volt szerencsénk kipróbálni, ám a közeli falvakban van lehetőség elfogadható áron étkezni.

Összefoglalva: Az menjen Várgesztesre, akinek k.......a sok kidobni való pénze van és szeret együtt welnesselni sok német és holland turistával. Én azt hiszem, nekünk ez volt a tanulópénz......