CAT IIIc Creative Commons License 2010.07.26 0 0 421
Ez így kb ugyanakkora felelőtlenség lenne, mint amilyen az első budapesti RedBull futam engedélye volt közönségnek szembeforduló gépekkel. Az akkori szervezői döntés volt "furcsa" nem a mostani. Most csak új garnitúra ült a korábban időben beolajozott székekbe. De már tárgyalnak a jövőről, tehát azon sem kell anyázni, hogy "elvették tőlünk...stb."

Mellesleg mindeki kimegy akár Mogyoródra Forma 1-et nézni, úgyhogy kár sajnálni, hogy nem a parlament ólomüvegeit rázza a 130 dB. Vagy ha esetleg mondjuk nem pont Aug 20-án menne a balhé a bekészített robbanószerek közt....

Ha esetleg nem műemlék objektumok alatt-között, vagy B.P. ötlete szerint -ban (Alagút) megy a repülés, hanem egy nyíltabb Duna szakasz felett, senki nem lesz szegényebb, csak kevesebb volt a hazardírozás.
Tegye fel a kezét, aki szerint a mostani Love Parade pánikolós taposás nem ismétlődne meg, ha mondjuk partközleben fízbe csapódnqa valaki. Lehet itt magyarázni a forduló közben átesett figuráról, de ez mese. Ezsek a gépek 90- kmnél átesnek. Ha nem épp fordulóban dugózik le, 90 km/h-val fog fejreállni a vízben a lógó futóján átbukva. Kétféle ember taposná egymást: aki látni akarja a vért, meg aki megijed mondjuk egy fellobbanó benzintűztől.
Előzmény: Rep-Air-rer (418)