JEFFREY Creative Commons License 2010.07.20 0 0 52

Azt válaszolták, hogy az nem szerzödés, hanem szándéknyílatkozat. Ezekután voltak a megállapodások, amit a magyar kormány terjesztett elő minden alkalommal, hogy mit fognak tenni hogy lehívhassák a pénzeket. Ezt Gyurcsány és Bajnai is megtette.

Na ezeket az "Őnként" vállalt lépéseket nem lehet szerződésnek nevezni, mivel az IMF-szerzödésben a hiánycélok vannak rögzitve. A vállalások mellékletek, amelyek hivatalosan nem lehetnek a részei. Ezek külön megállapodások, amit most is rögziteni akart az IMF ELŐRE a jövőre, ami nem volt most a feladatuk.

 

Mivel a kormány nem akarja lehívni az oktoberig rendelkezésre álló hitelkeret maradékát, így nincs mit rögziteni.

 

Igaz, hogy tárgyalni akarnak további készenléti hitel biztosításáról, de csak biztosítéknak a befektetök felé. Matolcsi azt mondta, hogy ez sincs köbevésve.

 

Nincs lejátsztva semmi. Magyarországnak kell tárgyalni, mint egyenlő félnek, mivel az IMF-EU hitelek nem egyoldaluan magyarországnak az érdeke, hanem az IMF is nyer rajta, mivel elég nagy profit van a kihelyezett hiteleken is, s nem érdeke bedönteni europa közepén egy országot sem, mivel tul nagy az összefonodás az eu piacokon.

 

Ami most van nem magyarországról szól csak. Itt a globális pénzvilág a bankok és a nemzetek harca folyik, lásd Obama, Cameron, Merkel, Sárközi stb............................

Előzmény: Törölt nick (46)