békésen szántogató traktor Creative Commons License 2010.07.20 0 0 2559
Kedves lierre2,

A helyzet a következő: a rövid válasz annyi, hogy töröltük a nickedet és törölni fogjuk nyom nélkül. Ez lehet hogy teljesen korrekt, azonban nem értettél volna sokat belőle.

Ez a fórum hatalmas és tagolt. A userek a különböző problémáikra más és más fórumcsoportban találhatnak írt, beszélgethetnek ott.

Ha éppen a magyar egészségügyet akarod szidni, azt is lehet - a politikán, esetleg a közéletben.

A reklámozási tilalom a szabályzatban van benne.

A leukémiás topik nem pörög annyira. A Rák, avagy a szomorú valóság topik viszont igen.

Kérded, hogy ki érdekeit sérti. A többi olvtársadét. Ha a nagy topikban próbálkoztál volna ilyenekkel, akkor az ottani olvtársak a második (de lehet, hogy már az első) hozzászólásod után jelezték volna itt, hogy ők ezt köszönettel nem kérik. Így szokták. Ekkor mi töröljük a nyomaidat esetleg a nickkel együtt, mint az előbb.

Az információd orvosszakmai szempontból irrelevánsak. Azoknak meglelhetők az elsődleges forrásai is. Akinek dolga, az szokta tudni, hogy hol keresse.

Ha úgy gondolod, hogy szeretnél itt fórumozni, akkor tedd azt, az itteni játékszabályok szerint. Akkor nem foglak tiltott nickkel azonosulóként tiltani és törölni. Akkor a nagy topikban biztosan szívesen fognak fogadni.

Az orvosokat és a gyógyszeripart nem itt kell szapulni, azt már írtam. Az orvos- és gyógyszeripar ellenességgel kapcsolatban is érdemes lenne meghoznod egy döntést.

A természetgyógyászat fórumban lehet szó természetgyógyászatról, a Betegek egymásközt nem annyira szigorú. Az orvosilag nem igazolt dolgok propagálását e fórum kereti között nem támogatjuk.

A baloldali oszlopban, a Tudnivalók alatt találod a tudnivalókat. Nem ártana áttanulmányozni.

Tied a döntés. Mi aszerint fogunk cselekedni, vagy nem cselekedni.
Előzmény: lierre2 (2558)