genyanya Creative Commons License 2010.07.17 0 0 989

keress olyant, aki miattam hagyta itt a fórumot, és megszabadulsz tőlem! Addig viszont nem, bocs. :>

 

És tévedsz, 3 évvel ezelőtt leadtam 28 kilót, és most ugyanazok a ruhák jók rám, mint a végén, kivéve azt a néhány darabot, ami már azok közül is menthetetlenül leesik rólam. Vagy 3 év az nem számít tartósnak? :D

a hozzászólásaim számáról meg annyit, hogy a fórumon töltött cirka 3000 nap alatt születtek, és ha számolod, az nagyjából napi 10 db. (ami az első szülésem előtt jóval több volt, azóta meg átlagban jóval kevesebb, de mindegy, apró részletkérdés csupán.) Neked mennyi időt vesz igénybe 10 egyszerű, pár soros hozzászólás megírása? Én nem vagyok egy szupernő, de hidd el, ennyi még nem okoz semmiféle zavart az életemben, és a gyermekeim sem anya nélkül cseperednek. :)

 

vagdalkozhatsz, ha akarsz, de nem én tűnök szerencsétlennek az elvetélt próbálkozásaidtól.

 

miért fáj nektek ennyire, hogy más képes gyűrű nélkül is boldogulni? engem nem zavar, hogy nektek van, sőt, őszintén örülök, ha semmi gondoltok vele. csak azt nem akarom, hogy úgy állítsátok be a dolgot, mintha nem létezne más alternatíva, egyrészt mert van, másrészt meg azért, mert a gyűrű nem kockázatmentes, és - szerencsére - nincs rá mindenkinek szüksége. azért pofázok itt időnként (jóval régebben, minthogy ti ketten itt megjelentetek), hogy meglegyen az érem másik oldala is. nem kéne magatokra venni, titeket már nem foglak lebeszélni:), és amúgy is drukkolok, hogy minden a lehető legjobban alakuljon veletek.

 

Előzmény: index27 (987)