S_B_N Creative Commons License 2010.07.16 0 0 23426
Én ár/érték arányról soha nem beszéltem, az a Te vesszőparipád :P

Azért linkeltem azt az olajat, mert azt írtad, az Edge a csúcsterméke a castrolnak, mert az SLX palettáról hiányzik a keresett 229.51 (vagy 229.5?), ezért Te a magnatec mellé soroltad az SLX olajokat, erre válaszul linkeltem azt az olajat, hogy van az SLX vonalon is megfelelő termék erre a célra.
Majd jöttek az idézetek a biztonsági adatlapokból, a következő felvetésekre: "Valószínűleg ez nem teljesen szintetikus olaj mint az Edge, mert a szintetikus technológia szó a legtöbb esetben nem ezt jelenti a gyártóknál. :)" és "az SLX inkább a magnatec-hez áll közelebb, sőt a gyártó honlapján sem szerepel az, hogy SLX teljesen szintetikus lenne."

Nálam az a fontos, hogy tudja az olaj a szükséges minősítést, (hogy azon felül tud-e még, az engem nem érdekel) ha igen, akkor már inkább számít a márka, tapasztalat stb, mint az ár (nem sz@rom a pénzt (sajna, mégcsak szülni sem tudom :S))
Az olajon, és a gumiabroncson nem vagyok hajlandó spórolni.

off

Jah, és a nap témájához kapcsolódva, személyemben nem női fórumtársat tisztelhettek, sajnálom ha valakinek csalódást okoztam. :DDDD

Legyetek jó pandák!!! :D

on
Előzmény: Sigma8 (23413)