Eladóvá váltak a következő cuccok:
Dynacord MC1600 16 csatornás keverőpult, jó nagy, 4sávos eq, effekt út, nemrég esett át egy komplett szervizen, minden működik rajta, legalábbis ha nem romlott el rajta semmi az állásban(nem használom)
Ára legyen mondjuk kp-ban 30E, csereérték 35e.
Roland s-330 sampler, rendszerlemez van hozzá, tiptopp állapot, érdekessége, hogy lehet benne tetszőleges hullámformákat rajzolni, egérrel, monitor csatlakozással. Túl sokat nem foglalkoztam vele, elég nekem az s-760.
10E-ért viheted.
Studiomaster 16 into 4 mixer, dupla parametrikus eq, effektút, négy külön kimenet stb. Ő sajnos betegeskedik, de már nincs kedvem szervizbe cipelgetni.... Az első négy csatorna nem fogadja a bejövő jelet, de önmagában ha maxra tekerem a gain-t (felhangosítom az alapzajt) az eq-kat tekergetve hallani, hogy működik a sáv, gondolom csak valami apró cuccot kell cserélni benne.
Ára legyen 25E... Anno kb dupla ennyiért vettem, és ha a MÉHbe adom le, már lehet hogy akkor többet kapok érte, már csak a súlya miatt is.
Csere érdekel: korg electribe er-1mkII, esetleg más dobgép, jomox t-resonator, sm-pro audio kütyük( dibox, előfok, többcsatornás kompresszor stb.) Bass kombó, kondi miksi, filter, delay pedál, de jöhet bármi legfeljebb nemet mondok.
Ja és ha elviszed az egészet egyben akkor 50ért odaadom! Kell a hely;)
Képet is küldök ha érdekel.