index27 Creative Commons License 2010.07.10 0 0 957

A műtét során a gyomrot homokóra szerűen ketté osztották. Van egy 2dl-es és van a többi. Mivel a 2dl-es elöl van így könnyű megtelni bármivel, így a jóllakottság érzését nem kell hipnózissal rásegíteni. A szűkítések során pedig az érik el, hogy ételek se menjenek át egykönnyen. Így ha túl eszed magad olyan érzésed támad, mint mikor a torkodon akad az étel. Fulladsz , csuklasz, szenvedsz.

Na ezt semmilyen hipnózis nem tudja utánozni.

 

Meg mellesleg nem lefogyni nehéz hanem tartósan azt az életmódot folytatni, amivel a fogyást elérted, hogy ne hízd vissza a dupláját.

És nem utolsó sorban a gyűrűre vállalkozó emberek súlyos betegek, kórosan elhízottak.

Valószínűleg már rengeteg módszert kipróbáltak, és azért fordulnak a sebészeti módszer irányába mert ezt az orvos társadalom is elismeri.

Nem úgy mint a többi hókusz-pókuszt amit mondva csinált szakértők ajánlanak. Ha a hipnózis olyan szuper megoldás, akkor miért nem tudják leszoktatni vele a dohányzásról a magyarok 36%-át? Hisz a dohányzás nem életfenntartó tevékenység nem úgy mint az evés.

Egy szó mint száz légyszíves ne itt reklámozd magad (mert végül is azt teszed) hanem menj keres fogyókúrás fórumokat ott több az esélyed, illetve ott mérgezd a levegőt.