GGabor1 Creative Commons License 2010.07.09 0 0 3544

Szia Feri!

 

Köszönöm a választ!

 

Légszomjam is szokott lenni egyébként a lentieken kívül kb. 1, 5 éve, bár gondolom ez is beleillik a "hipotézisbe". :) Illetve ez szinte biztos, hogy lelki eredetű lehet, mert ahogy írtam, főleg akkor érzem, ha jobban szorongok, és ha nem figyelek oda, elmúlik. Tavaly ősszel például, amikor szinte teljesen egészésgesnek éreztem magam, ez sem jött elő egyáltalán. Vagy ha lefoglalom magam, akkor se, szóval ez tényleg nem komoly, nem annyira fontos.

 

Mindenesetre ma délután voltam lent a háziorvosnál, sajna úgy elhajtott, mint a szélvész. (Talán unja már, hogy olyan gyakran járok le hozzá.) Pontosabban meghallgatott, és azt mondta, hogy nem hall semmit, és semmi sem indokolja, hogy elmenjek kardiológiára, meg miért alaklult volna ki nálam valami, amikor semmi szívvel kapcsolatos betegségem nem volt soha. Meg azt mondta, amit máskor is: fokozott a betegség-tudatom, és biztos lelki alapon lehetnek a szív-jellegű panaszaim (is), pl. az említett időnkénti szív-elszorulás. Tényleg elképzelhető, de ha már egyszer olyan sok vizsgálatra elmentem, igazán adhatott volna még legalább a kardiológiára is beutalót, főleg hogy még sosem voltam. :(

Jaj, és felírt egy Frontin 0, 25 nevű gyógyszert, nyugtatót, hogy szedjem azt... szóval az "gyógyszerezés" híve. (Egyébként gondolom erről a Frontinról sem vagy túl jó véleménnyel, ugye? Mondjuk nem nagyon akarom szedni...)

Mindenesetre anyukám majd hamarosan lemegy hozzá feliratni a gyógyszereit, majd akkor kér tőle beutalót számomra a kardiológiára, meg talán pajzsmirigyre is (ezeket tényleg meg szeretném nézetni), neki remélhetőleg ad majd.

 

A diétán igyekszem lazítani.

 

Egyébként mi a véleményed a biorenonanciáról? Anyukám figyelt fel rá az egyik lapban (épp van is a közelünkben egy ilyen hely). Nem kezelésre, inkább csak állapotfelmérésre gondoltunk, állítólag szinte mindenféle szervi eredetű bajt, mérgezést, immunrendszeri problémát kimutat. Kicsit szkeptikus vagyok, de ártani csak nem árthat (?). Bár ki tudja. Van egy másik hasonló is egyébként, valami MRI system, ha jól tudom. Ezekkel kapcsolatbban van valami tapasztalatod-véleményed?

 

Üdv.: Gábor