Én azt gondolom, hogy mi, akik már erre az elhatározásra jutottunk, hogy bármi áron de legyen gyűrű nem kevés dolgon mentünk keresztül. Ha legalábbis tőlem megkérdeznéd, hogy hány és milyen gyógyszerek, eszközök stb vannak a legális illegális piacon azt hiszem tudnék felsorakoztatni palettát. Elhiheted, hogy nem bumbele málé módjára estem be a Bendéhez, és hagytam magamon vágások tömkelegét ejteni, hanem ez sok-sok utánajárás és sikertelenségek sorozata. Volt már olyan, hogy fogysz, fogysz és aztán nem akarsz visszahízni, mert tartod magad és egyszer csak látod hogy a mérleg hopp 1kg hopp 2 kg és már vissza is jött és soha nem annyi amennyit leadtál hanem akár 2X-e is.
Te voltál már úgy, hogy szép piros az alma és belűlről rohad,mert lelkileg nem vagy megelégedve azzal amit a felszedett kilók után láttál a tükörben???? Voltál már úgy, hogy elmentél a strandra és nem merted levenni a ruhádat, vagy akár a gyermeked osztálytársai csúfolták a gyerekedet, mert az anyja vagy az apja hogy néz ki? Voltál már úgy, hogy az utcán azt modták a hátad mögött mekkora segge van? Igaz, hogy lehet akár azt a választ is adni, hogy nem olyan nagy hogy ne férjen ki a szádon. Mégis ez egy szálka, ami sajnos egyszer begyullad és elhatározod.Ha még nem örülj neki. Mi már ezekkel és szörnyűbb dolgokkal is szembekerültünk elhiheted.
Ja és még valami, szerintem mindegyikőnk ezt a pénzt szívesebben el tudta volna költeni akás egy BALI nyaralásra is.