babaji Creative Commons License 2010.07.09 0 0 301

Ha kihuzod magadat és egy önbizalomtelj testtartást veszel fel,akkor a magabiztosságod növekedni fog.

A lélek hat a testre.

Számtalan TUDOMÁNYOS irányzat alapoz ezen lásd relaxáció,autogén tréning,agykontroll,önszuggesztió vagy az orvoslás egyik ága a hipnozis,illetve a jogik és fakirok testre is hatékony szuggesztiói.

 

Paul Yonggi Cho karizmatikus istenembere elé jött egy beteg rejtélyes-kronikus gyulladással.A Szentszellem ezt mondatta neki a gyógyitó által : Vállj el a férjedtől ! Dehát elváltam ! kiáltott fel az asszony. Mire az Ég válasza : CSAK JOGILAG, gyülöleted által kötelékben vagy vele.....Nos a nő ugye sorolta nap mint nap hogy az a piszok,ezt tette vele,olyan kárt okozott,gyülölte talán még indokolhatóan is,azonban ez a negativ tüz egy neki stilusosan megfelelő tüzet keletkeztetett a testében a gyulladást. A terápia végtelenül egyszerü volt,elbocsátani és a házasfelek etikai megitélését ISTENRE BIZNI ! /amugy is Ő itélkezik :)) / és miután a nő nem utált-gyülölt-neheztelt azután szünt meg a tünete mármint a testi negativ gyuladás.Saját maga keletkeztette jelenidősen a baját és a gyómódszer is a saját magatartása megváltoztatása által következett be.

Ezzel nem azt állitottam hogy minden betegség és baj a helytelen magatartás azonnali következménye :))) hanem hogy a LÉLEK HAT A TASTRE !