AliceCsodaországban01 Creative Commons License 2010.07.08 0 0 2344
Azt hiszem, hogy van valami lehetőség az elsőben bukttaásra nem? Olyankor nem is adnak ki bizonyítványt, hanem valami bizottság ujrakezdeti vele az iskolát.

Az unokámnál ugye megkésett beszédfejlődés volt a diagnózis, meg pöszeség, ilyen irányban kaptuk a fejlesztést. Mivel már tisztán beszél, csak éppen az R hangot nem ejti jól (de ahelyett se mond mást), a Logopédiai intézet azt javasolta nekünk, hogy vizsgáltassuk felül az sni papírját, mert jövőre egyáltalán nem biztos, hogy bekerül a szenzomotoros tornába, ugyanis súlyosság szerint kerülnek be.

Akkor első körben nagyon megörültünk, hogy lám kész. De mivel biztos akartam lenni benne, egy másik fórumon összeismerkedtem (még régebben) egy nővel, aki a Beszédjavítóban dolgozik mint mozgásfejlesztő, és ő elintézte, hogy nagyon hamar fogadjanak felmérésre minket. Nagyon alapos felmérés volt, két órás, és még lesz egy mozgásfelmérés augusztusban, de azt már most megmondták, hogy beszédészlelési zavara van, és igenis kell még fejleszteni. Hogy mennyire súlyos azt nem tudom, ugyanis még nincsneek készen a papírok. De a Logopédiai intézet pl nem gyanította... pedig ott is csináltak vele legalább kétszer felmérést eddig.
Előzmény: zso70 (2340)