gazo2 Creative Commons License 2010.07.08 0 0 261
Kedves Levelőtérsaim!

Szíves figyelmükbe ajánlom, hogy a szánkódomb melletti térnél, tehát a katonavárosi Dömötör utcánál a mai napon két konténer várja a lomtalanítás keretében az elektronikus hulladékokat. A kevés odavitt hulladék láttán arra gondolok, hogy sokan már az elmúlt alkalommal megszabadultak az elektromos hulladéktól. (Mosógép, hűtőszekrény, számítógép, televízistb.) Ugyanis akkor mi is kivittünk mindent. Egy kis háztartásban kevés ilyesmi gyűlik össze. A gyűjtés tényéről számos hirdetés jelent meg. Én magam három helyen olvastam, de lehet, hogy van, aki esetleg nem értesült róla.

Tulajdonképpen szemetet szedni mentem ki a térre. Örömmel mondhatom, hogy nagyon kevés volt. Most már sort keríthetek a cigarettacsikkekre is, melyek a szép zöld fűvön különösen bántó látványt nyújtanak.

Úgy hallottam, a csúszda csövet eltorlaszolták, de mára megszűnt az akadály, nem tapasztaltam semmi rendellenességet. Délben is sok vidám kisgyermek játszott. a játszótéren.

Azt olvastam, hogy a kecskeméti virágórát tönkretették. Jó lenne, ha itt a műtárgyak legalább a halászlé főzésig épen maradnának. Ha tövább is, az meg egyenesen csodálatos lenne.

Tisztelettel:
Gál Zoltán
Előzmény: gazo2 (260)