SZia Zoli!
Jaj, nagyon sajnálom, pedig olyan gyönyörűek voltak.. :(((
Enyémek szépen nődögélnek, du-estig kint vannak a füben. fél8kor mielőtt jönnek a szunyik beteszem anyukákhoz őket, adok friss vizet, kaját, stb.. és a szúnyoghálót visszateszem körben az ólra.. És pesrze békén hagyom azt a pár pókot az ólakban a plafonon :) Ők is jól laknak és a nyusziknak is segítenek ezzel, hogy a bent ragadt szunyikat megzabálják :)
Oltani elvileg 5 hetes kortól lehet, de itt többen oltottak már 3-4 hetes korban, én kivárom a 4 hetet.. Elvileg volt osztálytársam már írt is nekem egy receptet, csak a posta el ne baltázza megint.. (a múltkorit visszaküdték, hogy ismeretlen címzett) :(
Szal most hétvégén 20db nyuszit fogok megszurizni :) Kicsit olcsóbb, mintha állatorvosra bíznám.. nem mindegy, hogy 60ezerFt vagy 3ezer :))))
A fekete meg meg lesz kajálva :)))
Amúgy tényleg úgy van, hogy ha szoptatott a nyúl, akkor már pár hetet várni kell mielőtt levágod?? Anyós fárasztott ilyennel, hogy nem szabad azonnal levágni, várni kell pár hetet. Tehát tegyük fel, ha elpusztulnak a kölykei pénteken, szombaton még nem vághatom le.. de remélem azt a megmaradt 4 kölyköt még 2 hétig képes szopatni, és akkor még adok neki 1-2 hetet, szal max egy hónap múlva megy kés alá, addig még élvezheti a vendégszeretetem. :)))
Üdv,
Moncsi