Igen, ez nekem is feltünt hogy az index állandóan a Maradona kezezésén pörög és már nagyon idegesít, mert az Argentínoknak szorítok, nekem nagyon szimpatikus Maradona, lehet, hogy nagyképünek tűnik, de inkább csak próbál önbizalmat önteni a csapatába. A legszebb példa a Heinze fejese, amit Maradona megfigyelésére építettek, azaz nagyon is jól tudja az ellenfelet elemezni Maradno.
Nem tudom ki ez a kontár cikkíró aki nem bír túllépni a kezezésen, de leállhatna már.
A legalja az a cikk volt, amikor Maradona arra figyelmeztetett, hogy a bírók nem védik Messit, ami teljesen igaz, mert amint labdához jutott valaki lerúgta.
Erre azon okoskodtak, hogy Maradona legsportszerütlenebb játékos és ő ezek szerint nem mondhatja ki azt, ha mások nem sportszerüek.
Na húzzon el valahova az ilyen "újságíró" aki inkább egy kontár.
Most is a Suarez kezezésénél elővették a Maradonát csak az nem tűnt fel az idiótának, hogy a két esetnek köze nincs egymáshoz még csak nem is hasonlít.
Jó lenne már ha leszállnának Maradona kezezéséről és végre értelmes cikkeket írnának az Argentínokról, aminek más mondanivalója is van, minthogy Maradona kezezett 24 évvel ezelőtt.
Szerintem meg egy baromság egy játékost egy kezezése alapján megítélni. Ilyent csak a nagyon ostobák tesznek.