apostille Creative Commons License 2010.07.02 0 0 7501

Oké, elfogadom amit írsz. A Clark "képben van" nekem azt jelenti, hogy Pipi (Tóth Jani?) nem kimondottan ilyen típusú játékosban gondolkodik, de ha a piac túl drága lesz, akkor villámgyorsan lépnek Clark felé.

 

Momentán én arra lennék kiváncsi, hogy ki nézi ki (Pipi, Tóth, Kovács Anti, vagy szabadügynökként járják a Dunántúlt, és mindenhova beajánlják magukat) ezeket a játékosokat, és milyen koncepció szerint? Faragó egy titkolt szupertehetség lenne? 26-27 évesen...és akkor miért csak 1 éves szerződést kötöttek vele? A csoportos múltja szinte (MAFC) alig. Hortival még egyezkedünk, mert azt akarjuk, hogy az év végén lejáró szerződését ugyanmár hosszabbítsa meg az ASE-val. Húha, és akkor mi lesz, ha mégsem? Bedől egy előre lerajzolt 5-8 éves projekt?

Tóth Peti magatartási/hozzáállási problémák miatt nem kívánatos személy lett Kecskeméten, Pécsről az idény kezdete előtt (jelzem hasonló okokból) elküldik, majd mi hirtelen előrántjuk a luxemburgi területi ligából.

 

A "fülembe cseng" még amit Pavlik nyilatkozott, hogy éppen Pakson járt, és találkozott a vezetőséggel, akik játékos hiányban voltak, neki meg momentán nem volt csapata...Így gyorsan megegyeztek. Azta, bűzlik ez a csapatépítős koncepció.

 

Mindezek ellenére jól is elsülhet a "kényszer" fiatalítás, remélem a légiósok kiválasztásánál több lesz a szakma, mint a "véletlen találkozás", meg a takarékosság.

Előzmény: saabee (7500)