CaféTriple Creative Commons License 2010.06.28 0 0 1742

Üdv mindenkinek! Mi ma letudtuk  a pályázást. Apró nehézségek felmerültek ugyan, de végül is jól sikerült.

Indulás előtt szerencséra találtam egy gumist, aki azonnal fel tudott nekem rakni egy vadi új Michelin Power Sportot hátra. Szereléssel együtt 31.600 pénz volt, úgy hogy még a szerelésről is adot számlát. Remélem érti, akinek szánom. A régi Bibendum 8337 km-t futott el elattam, "hű társ voltál, RIP"!

Érkezéskor Örkényben el kezdett esni az eső, de igazi szép nagy nyári cseppekben. Gondoltam fasza, vadi új gumi, szakadó eső és pont megérkeztünk. Aztán ránk mosolygott a szerencse, mert egy szellő gyönyörűen elfújta a pálya fölül a fekete felhőket. Akadt más gond is, annak ellenére, hogy a mai nap csak motoros napként volt meghirdetve, autósok voltak a depóban és vadul szereltek egy Lancer EVO-t. Merthogy elfosta az egyik sikánban az összes olajat. Nem részletezem, de közel 2 órát vártunk, mire fel tudtunk menni. Mindegy megérte, érdemes volt várni. Nagyon élvezetes volt 8 év után újra pályán menni. At Euroring igazából a kicsi és könnyű motoroknak kedvez, szóval küzdöttem szépen a vassal.

Az egyékként nagyon szerény Attila (Black) versenyzői kvalitásokról tett tanúbizonyságot. Ezúton is gratula!

Nem soká lesznek képek is.