Pinologus Creative Commons License 2010.06.26 0 0 2521
Akad lelkes BN is.
Telefon. Ha szerencséd van, nem egy telefonos veszi fel a telefont. Olyat keress, ahol nincs diszpécser, de ha már ott vagy, és nem azt látod, akivel megbeszélted, máris fordulj ki. Az is gyanús, ha ugyanazon a címen találsz sok BN-t. Ha a hirdetések úgy festenek "... Zuglóban", "a ... térnél ....", stb. hívj fel két-három számot onnan. Ha ugyanaz a hang veszi fel a telót, rossz helyen vagy.
Nekem az se tetszik, mikor szinte minden feláras, aztán a 10e-ből 18 lesz a végére.
Apropó: mindig csak annyi pénz legyen nálad, amennyit a dologra szánsz. Nem tudnak lenyúlni, míg zuhanyozol, és a felárakra nyugodt lélekkel mondhatod, "kösz, de ennyire van pénzem". Vigyázz! Itt többnyire nincs visszaadás, ha 15-ben állapodsz meg, és 20asod van, nem fogsz szabadulni.
A "slicces" csak az autós BN-re igaz: félreálltok, a csaj behajol, félrehúzza a bugyiját, Te hátulról be, oszt kész. Találkoztam olyannal is, hogy a harisnyanadrágján a varrást a megfelelő helyen felbontotta.
Még egy ajánlat: próbáld meg a masszázst, "kellemes befejezéssel". Ha ügyes masszőrt találsz, pompás masszázsban lesz részed, és a végén (igaz, többnyire nem komplett szex) alaposan kielégülsz.
Ha írsz a privát mail címre levelet, ajánlok is bevált BN-t. í(de most ne várj gyors választ, nyár van).



Előzmény: KSZbarat (2519)