Habcsóóóók Creative Commons License 2010.06.26 0 0 885

szia Mézesmackó,

 

igen, engem is Tanyi műtött, tényleg nagyon jófej. Nem debreceni vagyok, hanem nyíregyházi.

 

Érdekes, hogy te ennyi büffencsről meg hasonló problémákról számolsz be...és remélem, az, hogy a kaják nagy részét nem szereted, az is egyedi...

 

Én a barátnőm tapasztalatai alapján  mertem belevágni a műtétbe.Őt is Tanyi műtötte, 4 éve van bent a gyűrűje, és kb. 50 kilót fogyott. Neki egyáltalán nem voltak ilyen büfis panaszai, és teljesen vissza tudott állni egy idő után normál ételekre, csak mindenből jóval kevesebbet eszik mint régebben. A 4 év alatt talán ha 2 szer volt  "elakadás"problémája, akkor is a száraz kaja gyors evése miatt, más negatív dologról nem számolt be.Egy időben együtt is laktunk, úgyhogy volt alkalmam megfigyelni testközelből, hogyan működik a mindennapokban gyűrűvel, semmi különöset nem fedeztem fel nála.

 

Ezt csak azért írtam le, hogy picit ellensúlyozzam a te rossz tapasztalataidat, és magamat és másokat is pozitív dolgokkal biztassak, mert elég lehangoló úgy belevágni a gyűrűs életbe, hogy az lebeg előttem, hogy meg fogok utálni minden kaját, csak büfögök és csuklok, és az egész evési és emésztési procedúra egy utálatos dolog lesz számomra.

 

Beszéltél ezekről a problémákról Tanyival? Úgy látom, elég együttműködő próbál lenni, és abszolut segíteni akar mindenkinek, biztos Neked is tudna segíteni, hogy ne ennyire negatívan éld meg a létfenntartás alapvető elemét, a táplálkozást.

 

Mindenesetre a fogyásodhoz szívből gratulálok, óriási teljesítmény még gyűrűvel is, jó lenne, ha pszichésen is ilyen pozitívan élnéd meg a fogyást, mint ahogy fizikailag sikerült.

 

Más..csak pár hét után lehet krémlevest és turmixot inni?? Akkor tulképp mi számít folyékony kajának? Vizen és teán csak nem élhetek 1 hónapig...a gyümölcslé savasít, tehát túlzásba azt sem akarom vinni, de akkor miből vigyek be legalább vagy napi 600 -800 kalóriát, ha nem krémlevesből meg ivó joghurtból, tejes turmixból?

 

TI MIT ETTETEK/ITTATOK AZ ELSŐ 4 HÉTBEN??

 

üdv és kitartás mindenkinek

Előzmény: mézesmackó (878)