Törölt nick Creative Commons License 2010.06.26 0 0 95
Üdv!
Örülök, hogy ilyen rövid idő alatt reagált valaki, reméltem hogy nem halt ki teljesen a forum.
Nos igen, miben lennénk mások? (De hát én is valami ilyesmit kérdeztem)

Hát például, hogy én beregeltem erre a forumra elvileg olyan közösségbe, ahol az leírtak alapján érthető módon nem kedvelik az ilyen oldalakat. A legtöbben ha ilyen aukciós siteot akarnának létrehozni, akkor valszeg nagyívben kerülnék a fórumot.

A forumot olvasva kiderül, hogy ezek a licitrobotok igen nehezen elképzelhetők egy tiszta játékban, nehézkes bizonygatni a komplett kérdéskört, illetve hogy az üzemeltető használ-e robotokat, gyakorlatilag végtelen elkölthető mennyiségű kredittel (az egyik oldalon az ászf-ben feketén-fehéren le volt írva, hogy bizonyos összegig robotokkal verik fel az árat, melyek fiktiv felhasználóként működnek az oldalon, csak az ászf-et meg általában nem olvassa el a jónép), így hát az általunk üzemeltetett oldal esetében nem lesz használható ilyen robot, egyáltalán nincs is beépítve az oldalba.

A mi működési elvünk nem is egészen ez az árfelverős, rálicitálós, 100Ft-ot levonok és 8Ft-tal növelem az árat típusú oldal lenne.

Nem tervezünk napi szinten 10-15-20 terméket aukcióra bocsátani (amelyek nyereséges lezárásához több 1000 aktiv felhasználóra lenne szükségünk), nyilván tisztában vagyunk a veszteség fogalmával, különösen beinduláskor, ezért a kezdeti időszakban 20-30-40-50e forint értékű termékek kerülnek fel, majd később egyre értékesebbek.

Előzmény: Leves007 (93)