fugu5 Creative Commons License 2010.06.22 0 0 5068
@TLM: Ilyen "open source" tudtommal pl. a brit utcai harcos iskoláknál van, legalább is a rengeteg YouTube videó alapján, ahol nemcsak hogy együtt gyakorolnak, de együtt kísérleteznek is mindenféle technikákkal. Magyarországon sajnos az iskolák egyszerűen konkurenciának tekintik egymást, és semmit nem hajlandóak megosztani, de még egymásról pozitívan nyilatkozni is csak ritkán.

@Stelios: Én a törésről beszélek, ahhoz nem kell rákészülés. A tökön rúgás szerintem szemfényvesztés, csinálja bárki (ICK-t is beleértve). Ott a seggét rúgják az embernek valójában. Egészséges felnőtt férfinak szerintem kizárt, hogy a cremaster izom teljesen fel tudja húzni a heréit (elakad a lágyékcsatornában). De nem vagyok orvos, szóval akár lehet is. De nyilván egyszerűbb a térdemet odakapni, meg azt begyakorolni is könnyebb :)

@lao gong: Ezen lenne jó változtatni, mert addig rendben van, hogy egy stílusnak van identitása, de ha valakit már azért nem látnak szívesen valahol, mert másokkal is edz vagy edzett, az már gáz. Ilyen sajnos nálunk is előfordul.