dollerakos Creative Commons License 2010.06.21 0 0 1215
Csak még egy-két pontosítani való, mivel valaki felhívott és nem mindent értett.

Természetesen az egész váltó-panel használható, nem kell a tekercseket leforrasztani, csak az elkókat kell eltávolítani és a helyükre a rajzban közölt alkatrészeket kell tenni. A 2 cm-es felmosórongy-csíkokat a magas hangszóró kerek és a közép hangszóró ovális lyukába kell felhelyezni, tehát nem előre az előlap síkjába, hanem az előlap síkjával merőlegesen lévőkre a 2 cm-es peremekre. Ha nincs tűzőgép, ragasztó is megteszi. A hátlapra, belülről az így, kb. 48 x 48 cm-es felmosórongyokat feszesen kell feltenni, pl. úgy, hogy a két hosszanti szélét hajtsuk be. Mint a rajzokon látható, az eredeti verzió szerint a közép ellenfázisban volt bekötve - ezt a bekötést nem tartom szerencsésnek a módosítás után, kipróbáltam, teljesen tönkremegy a térhatás és a hangzási egyensúly is romlik, talán a magasakat ki lehet próbálni ellenfázisban, én ki is próbáltam, úgy valamivel jobb a térhatás, de a hangzási egyensúly romlik - esetleg érdemes elszórakozni vele......