full OFF:
"Nos kapott egy spéci chip tuningot mellyet az én igényeim szerint készített el egy jó ismerősöm, aki már nagyon sok éve foglalkozik tuninggal. Ez volt az első 1.4-es dízel corollája, és én telhetetlen vagyok:-) a 90 lóból 120 lett:-) 190nm -ből meg 240nm:-))))) nagyon megy a kocsi, ha úgy megyek mint eddig akkor fél literrel kevesebbet eszik, de ha nyomom amit bír stílusban akkor féllel többet, kit érdekel?????
Az autón annyi változás lett hogy hidegen nem pörgetem 2000 fölé nehogy baj legyen a mocival, ami ugye érzékenyebbé vált állítólag az ilyesmire, nemtudom,de ennyit megér+ha meghajtom mint a barom akkor figyelni a turbó visszahűlésére!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ennyi akinek ez kényelmetlen hát ne tuningoljon, de a gyár ezeket amúgy is írja az alap motornál is, figyelni kell kicsit, ennyi.
A kocsi igen agresszív lett a feleségem szerint aki nem is nagyon mer vele menni már(de így tuti hogy nem töri össze) 1-esben, 2-esben száraz úton ha kisfordulatnál padlót nyomok a kerekek kipörögnek, ha az út nedves még hármasban is. Ez azért nem rossz egy 1.4-es dízeltől ugye????? A tuningoló srác azt mondta hogy a computer 294nm!!!!!!!!!!!!-ig felengedé a moci teljesítményét, de én már féltem ezt a kicsi motort ennyire felhúzni, de majd meglátjuk."
Bocsi, de ezt muszáj volt, teljesen véletlen olvastam bele egy elvakult idióta ítéletébe...
:DDD