GárfildGsa Creative Commons License 2010.06.17 0 0 7802
Jó szerencsét!

Drága Szacsa!

Ahogy leírtad! "ha problémája van, akkor azt ossza meg mással." (vagy ez azt jelenti, hogy ossza meg valaki mással és ne velünk?) A kicsi balek megosztotta a problémáját velünk, általam!
Valóban tisztelettel kell viseltessünk Szacó felé, ehhez kétség nem fér.
Pánikkeltés? Információhiány. Ide s tova egy hete írtam fel kérdéskéimet a fórumra. Azóta csak záporoznak az infók Tőled! (vagy: Csak azóta záporoznak az infók Tőled! vagy: Csak Tőled záporoznak azóta az infók! ...) Nekem az az apró bajom, hogy január óta nem volt semmi a fórumon a Diáknapokkal kapcsolatban, hanem csak június elején-közepén pezsdült fel az információ áradat ezzel kapcsolatban. Nem tudom, hogy ez most hogy működik, de minekünk csak személyes kapcsolataink voltak Sopronnal, Miskolcal és Újvárossal meg az a drága magyar posta. És mily érdekes mindig minden információ eljutott mindenhova (persze ahova el kellett jusson)!
Most én voltam az, aki jól bekérdezett mindenkit, hogy "miva'mmááá???"Te meg drága Szacsa, igen te voltál az aki erre válaszolt! Köszönet érte!
És most önző leszek! Szerintem egy diák hamarabb bólint rá még egy egyhetes rendezvényre közvetlenül az esemény előtt, mint egy "dolgozó ember" aki a szabadságait számolgatja... még akkor is, ha "Sweetelni" kell egy-egy sört!


Világost! Maradok tisztelettel:

Gárfild