UnitedParcelService Creative Commons License 2010.06.14 0 0 132
Szerintem nem kéne hagynunk, de ha nem látod értelmét folytatni akkor a többiek számára kiss rávilágítanék, hátha hasznos.

Tehát ami szerintem nincs rendben, szerinted meg de:

A kínai ajtót kódos másolásvédett kulcsokkal hirdetik, holott ez nem igaz, a fogyasztó megtévesztése, átverés. Gazdasági bűncselekmény, így is nevezik. A kulcsok nem kódosak, a kulcsosok viszont elvétve tudják csak lemásolni, vagy halandóak vagy nem, és ha megpróbálják vagy sikerül vagy nem. Fizetsz egy szolgáltatásért amit nem kapsz meg, (átbasznak, nem tudom mennyire érthető így érzelmi oldalról történő megközelítéssel) viszont ha te akarsz másoltatni magadnak akkor egyáltalán nem biztos hogy sikerül. Itt szúrnak ki veled másodszor, ha nyaralni mész és anyádnak nem tudsz kulcsot másoltatni akkor nem lesz aki etesse a kutyádat.

Próbáld úgy elképzelni mint ha vennél magadnak egy szép új autót, és rendelsz hozzá klímát is. Kifizeted ügyesen, kétszázezer. Aztán kiderül hogy a klíma nincs is benne, de te mentegeted a márkaszervizt, mondván hogy végül is nincs is meleg, nem is hiányzik a klíma.


Az univerzális kulcsos elméletedet bármikor kifejtheted, epedek érte.
Előzmény: Axióma (131)