Aerion Creative Commons License 2010.06.14 0 0 576

 

Felesleges úgy tenni, mintha Kövér László kijelentése bármiben újszerű volna, mint ahogy az is felesleges, ahogy itt az egyes nickek alatt írogatók úgy tesznek, mintha védenék Gyurcsány urat.

 

Felesleges, mert nem Gyurcsány a lényeges, hanem az, amit képvisel, nekik az kell, valljuk be, akármit odaadnának azért, hogy Gyurcsány ne legyen azért támadható, amiért támadják, amiért legazemberezik, hiszen tudják ők, hogy a bírálóknak igazuk van, csak belenyugodni nem tudnak, mert ezzel azt adnák fel, amiben hisznek, amit ez a Gyurcsány nevű alak a létezésével megtestesít. 

 

Gyurcsány Ferenc mindig Gyurcsány Ferenc marad.

 

Az öszödi böszme, a szemkilövető gazember, a kapcsolati tőkéjét pénzre váltó, a pénzét politikai tőkére rekonvertáló uzsorás, a szakszervezetek tevékenységét cégén belül nevetségessé tevő milliárdos nagytőkés, a kommunizmus eszmeárulója, aki a tőkefelhalmozási kérdéseket firtató kezdeményezésekre úgy válaszolt az országgyűlésben: ... Mi az hogy! Nagyon is! ...

 

Gyurcsány Ferenc politikai imázsa már változtathatatlan, lényegi vetületeiben alakíthatatlan. Gyurcsány Ferenc politikai imázsa kész van. És csak magának köszönheti.

 

 

Tudomásul kell venni, mint minden egyéb dolgot, ami ezzel jár.