Törölt nick Creative Commons License 2010.06.13 0 0 54997
"magabiztosan vitázol mélyen szakmai kédésekben, mert te aztán átlátod tökéletesen, hogy kinek mikor mit kéne lépni. Szerencsés ember vagy. Másnak ehhez kell 15-30-40 év tapasztalat az iparágBAN illetve a szakmáBAN, vagy egy élet is kevés."

Azt hagyjuk, hogy szerinted én milyen vagyok, mert azt ugyan sosem állítottam, hogy "tökéletesen átlátok" bármit is a légiiparban, de mondjuk logikus problémákat attól még fel lehet vetni, hogy X évet nem töltöttem el az iparágban.
Nem kell ahhoz mélyen szakmabelinek lenni, hogy ezt vagy azt a problémát meglássa egy külső szem. Nyilván. Annál én nem teszek többet, mint hogy kimondom, amit látok. Ebből áll ez a fórum. :)

De csak most akadtam ebbe bele Hamilton bácsinál, nem tudom kihagyni:

"Southwest Turns Up Heat for “737 Dreamliner”
Southwest Airlines appears to be stepping up its campaign to prompt Boeing to build a
successor to the 737 using 787 Dreamliner technology."
http://www.leeham.net/filelib/ScottsColumnNov152005.pdf

Stb.

Lehet, Kelly bácsi is szörnyen amatőr figura, aki csak beszél a levegőbe, hogy hamar le kéne szivárogtatni a 787-es fejlesztéseit, nem kéne ülni és várni... ;)
Igaz, ő nem csupán új hajtóműveket és/vagy szárnyat kért, hanem tök új gépet... :)
Ehhez képest a többi szereplő vágya egy újrahajtányozott 737-esre tök szerény. :))

Előzmény: trikó (54961)