zlradics52 Creative Commons License 2010.06.08 0 0 1344

Ön döntheti el, hogy tulajdonosként, vagy közvetítőként mutassam be Önnek eladó lakásomat. Tulajdonosként megvendégelem egy kávéra.

A szóvan forgó ingatlan Zuglóban az Egressy út és Gizella út találkozásánál található, 3 emeleti liftes házban. A lakás eredetileg 2 szobás és 2 bejáratú volt, jelenleg 3 szobás konyhai bejárással. Az eredeti állapot 1 nap alatt minimális helyreigazítással visszaállítható.
Jelenlegi állapotában  a 11 m2-es konyhán keresztül juthatunk az élettérbe, ahonnal egy hangulatos közlekedőből nyílik a nappali, egy szoba, és a fürdőszoba. A szoba pillanatnyilag gyerekszobaként funkcionál, fűtése hőtárolós villanykályhával van megoldva, mely éjszakai áramról üzemel. Az eredeti bejárati ajtó itt található, mely 15 cm-es hőszigelővel és gipszkartonnal lett lezárva. -18 fokban is jól vizsgázott.
A fürdőszoba és WC 4,4 m2 fürdőkádas. Innen be lehet menni a hálószobába is.
A nappali 26 m2 Héra cserépkályha fűtésű, parkettázott, tapasztalatból mondhatom, hogy remek biciklipálya. A fal színe harmónizál a klaszikus barna cserépkályha színével, egyik türkizkék, mely kreativitásra serkent. A többi fal fehér, a szomszéd felöli oldalon szikla struktúrával, szigeteléssel. Kis dolgozósarok pedig téglamintás fenyőfaburkolatot kapott.
Innen nyílik egy 18 m2-es hálószoba, melyből egy gipszkartonfal beállításával leválasztható egy gardróbszoba. A hálószobából nyílik az erkély, melyről látni lehet a tüzijátékot és a gyönyörűen kivilágított Földtani Intézet épületét. A szemben lévő telek üres, de korlátozzák a telekre építendő lakóház magasságát, így sosem lesz "szembeszomszéd".

A melegvizet - szintén éjszakai áramról üzemelő - villanybojler szolgáltatja, vízóra nincs, a vízdíj benne van a közösköltségben. A konyhában hőlégkeveréses villanysütő van és kerámialapos tűzhely, de meghagytuk a gáztűzhely lehetőségét is.

A közlekedés kiváló, a Stadionok metróállomás és a 7-es busz 8 perc alatt érhető el kényelmes sétával, az 1-es villamos és a 77-es troli 3 percre van.
Felnőtt háziorvosi és szakrendelők 10 percre, gyermekorvosi rendelő 15 percnyire van.

Érdeklődni lehet: 06 30 957 4662 telefonszámon

 

Kedves Kollégák! Ha van konkrét ügyfeletek, szívesen veszem megkereséseteket, de kérlek Benneteket tartsátok tiszteletben, hogy kizárólagos szerződést kötöttem magammal