Sziasztok!
Klasszikus gitárra szeretnék visszaváltani az elektromosról, mert jobban érzem ezt a fajta gitárt. Szeretnék venni valami jófajta gitárt, igazából használt is jó lenne, sőt.
Nem szeretnék se flamencot, se klasszikus zenét játszani, nekem csak maga a nejlon húr számít. És persze, hogy szép hangú, kényelmes legyen. (a barátom Kantare Lo300Cw gitárja az etalon számomra ebben a kérdésben, az könnyű, játszatja magát, gyönyörűek a mélyei, kirobban belőle a hang)
Körülbelül 50 ezret tudnék most kiadni.
Eddig láttam egy szinte új Raimundo 104B-t 42-ért a Segoviában, egy elég mocskos és gondolom megviselt Alvaro 40-est 30-ért az Eldorádóban és látom, hogy valaki árul egy Cimar by Ibanez 1976-ost 40-ért (ez senorita, bármit jelentsen is, gondolom kisebb, de hogy mennyivel?).
Az első kettőt kipróbáltam, a helyzetet persze nehezíti, hogy balos vagyok, így elég nehézkes a nézelődés, mert nem tudom eljátszani a boltban, amit tudok. (azért valami minimál muzsikálás már alakul a jobbos irányban is)
Az Alvaro egyébként éppen balos, azon nagyon jól esett a játék, de a Raimundo is elvarázsolt.
Meg gondolom még van millióegyféle dolog, szóval jó kérdés.
Remélem senkit nem zaklattam fel ezzel a kisregénnyel, és ha van ötlet, akkor nagyon szívesen venném.
Minden jót,
Gyuri