audimania Creative Commons License 2010.06.03 0 0 6820
Dicsekszem.Talaltam muhelyt,megkaptam,berendeztem.Hetfon nyitok.
Csak telefonom nincs meg,ez a telecom a leggagyibb ceg akit a Foldanya valaha a hatan hordott.Mult csutortokon megrendeltem.szerdara igertek a bekotest.Gondoltam kedden odacsorgok.Jol tettem,toroltek a megrendelest!!! Senki nem tudta miert.Uj rendeles.Igeret csutortokre.Szerdan telefon hogy sajnos az igert fax szam ki lett idokozben adva,azt le kell csereljek.Ok,nem baj,de jojjon holnap az ember.Marmint ma.
Persze,megy.Ma 4-kor ujabb telefon,sajnos az 547-el kezdodo szam amit adtak az nem lesz jo,mert nem felel meg a teruletnek.Masikat kell adjanak.Mondtam az embernek hogy a reklamtablakert es a Buysellswap hirdetesekre egy kisebb vagyont kifizettem rajta az altaluk adott szammal.Senkit nem zavar???????? Atiranyitjak a mobilomra.1 honapig.Varialhatom at a hirdetest,meg szolhatok a dizajnernek hogy hozzon uj telefonszamot a tablaimra.
Hepi vagyok.Viszont azt meg ma sem tudtak megmondani hogy akkor vegre lesz penteken telefon vagy nem.Komolyan mondom,mintha a 90 elotti matav lenne Mo-n,kb az a szinvonal.Vagy rosszabb,mert akkor azert nem volt telefon mert nem es kesz.De most van,aztan megsem.