Ma nem hallgattam a műsort, ahhoz nem szólok hozzá.
A pártokat nagyívben le.... de az értékrendem megtartom. Ne aggódj, te engem nem tudsz megsérteni. A politikát komolyan veszem, mert a szükségesnél jobban befolyásolja a az életem, de az túlzás, hogy függene tőle.
Nem örülök a jobboldal győzelmének, a totális győzelmének meg depláne. De tragédiának nem tartom. Remélem nem is lesz. Talán ha szemellenződ levennéd, és memóriád megcsiszolnád, az aggasztó jeleket észrevennéd.
Fiala engem sokszor kiakaszt, néha annyira, hogy legszivesebben földhözcsapnám a rádiót. Idegesít nárcisztikussága, hogy lenézi a hallgatókat, hogy csak a neki tetsző válaszokat hallgatja meg, hogy udvariatlan, néha kifejezetten tahó, hogy vérigsérti a hallgatókat, majd besértődik amiért nem hívják, hogy rébuszokban beszél, és csodálkozik, ha félreértik, majdha valamelyik spanja eltalálja mire gondol, megállapitja, hogy ők ketten valami szellemi piedesztálon vannak, hogy kollégáit úgy szapulja, hogy azoknak nincs lehetőségük védekezni.
Szóval mindez nagyon idegesít. Mégis ha lehet hallgatom, mert az egyik legtehetségesebb műsorvezetőnek tartom. Azt, hogy szerződéseit szóváteszik, egyszerüen irigységnek tartom.