kannibál Kovács Creative Commons License 2010.05.30 0 0 531
Hülyeség!

Fedett versenymedencék: Eger, Miskolc, Debrecen, Hódmezővásárhely, Hajdúszoboszló, Komjádi, BVSC, Székesfehérvár + azok, amiket nem ismerek.

Nem fedett, de téliesített versenymedencék: Gyula, Békéscsaba, Szolnok, Széchy uszoda, Szeged + azok, amiket nem ismerek.

Nem fedett és nem téliesített versenymedencék: Hajós régi 50-es, Császár-Komjádi, Gyöngyös, Eger (itt a Bitskey uszoda mellett kettő ilyen is van), Debrecen nagyerdei strand (ebben nem vagyok biztos, hogy működik-e, mert állítólag felújítják) + azok, amiket nem ismerek. Az itt felsorolt vidéki létesítmények csak május és szeptember között üzemelnek.

A fent említett helyek nagy többségén már jártam, és bizonyíthatom, hogy nyugodtan használhatja ezeket a földi halandó is. Tény, hogy hétköznap ez sokszor nem igaz, de pl. Budapesten és környékén az elmúlt években számtalan 25 és 33 méteres medence is épült, vagyis aki nagyon akar, az talál magának megfelelő helyet, hétvégén pedig a létesítmények többsége szabad. Csöndben megjegyezném, hogy jártam már úgy Miskolcon vagy Hajdúszoboszlón, hogy szinte bántóan üres volt az uszoda a kevés vendég miatt (mindkét helyen szombati napon, Miskolcon 1050, Hajdúszoboszlón pedig mindössze 700 forint a felnőtt napijegy).
Az uszodák többségének van internetes honlapja, ahol lehet tájékozódni a pályák használhatóságáról.

Ezzel együtt még mindig sz*r a helyzet, de igaztalan dolgot lehetőleg ne állítsunk.
Előzmény: Kubus Puchatek (530)