Na urak mivel van itt már minden,levegősödés,kardánosodás,hardisodosás,én is kérdeznék,mert van egy kis anomáliám,és egyenlőre nem találom az okát.
Ugye bekerült az OM606,és egyenlőre hagytam rajjta a 210 kormányszervópumpáját,hogy megnézzem szügség van e egyáltalán azt is lecserélni.
Az eredmény az lett,hogy nagyon szépen szervózott,de sírt a pumpa,mint aki levegős,de a légtelenítő procedúrát megcsináltuk,és a szervóhatás is folyamatos volt,és egyenletes,semmi kihagyás,de a sírás megvolt továbra is,de ha egy 100-al emeltem a fordszámot akkor elhalgatott,viszont ha megpörgettem 1500-ig pl,akkor a visszaesésnél sírt,1500-on tartva nem!!
Ok,gondoltam eredeti pumpa vissza a 2.5TD-ről,az hibátlan volt,ennek biztos az a baja,hogy fogasléces kormányműre lett tervezve,és hiába viszi szépen,nem szeretik egymást. De!!! Az eredeti is sír,ugyan ezekkel a jelenségekkel,pedig minden ugyan az,az összes cső,minden a régi.
De sír sír,és nem tom mi ez....kétféle olajat próbáltam,plussz kínomba még hydraulika olajat is tettem próbábol bele,de sír sír,és a síro hang a kormány forgatásánál sem változik,nem is reagál a hang a terhelésre,még koppanásig kifeszítve se!!
Na ez mi a tököm lehet?? Az gyönyörhangú OM606-om szép duruzsolását nem hallom emiatt a kis fasság miatt:(((
Ötleteket kérek,a jó ötlet fincsi söröket eredményezhet:)))))))