Bandos Creative Commons License 2010.05.25 0 0 21157
Üdv Island Hideaway-ről! (2)

Még vasárnap elvitt minket a butler-ünk "szigettúrára", buggyval, ami egy elektromos kisautó, olyan, mint egy golfautó. Megmutogatott mindent a szigeten, és 3 különböző villakategóriát is megnéztünk, termeszetesen belülről is. A Funa Pavilion elrendezése hasonlatos a mi villánkhoz, csak minen helyiség valamivel kisebb. A Spa Water Villa is nagyon tágas, fantasztikus a kilátás a lagunára, és saját masszázsszobája is van.
A Hideaway Palace tulajdonképpen egy villarendszer, 3 lakóvillával, közösségi helyiséggel, étkezővel, és egy közepes méretű medencével. Főleg baráti családok veszik ki, 6 felnőtt, és 3-4 gyerek fér el. A Dhonakulhi Residence és a Jasmin Garden villákat még nem tudtuk megnézni, de remélem majd arra is lesz mód.

A saját villánk minden igényt kielégít, saját, nagyrészt zárt partszakasszal, és még étkezőpavilonnal is rendelkezik, vasárnap oda kértük az ebédet. A félig nyitott fürdőszoba is klassz, jacuzzi is van. A partunktól kb 15 m a reef, hihetetlenül szép.
Ma szép napos idő volt, a medence mellett szinte egész nap egyedül voltunk. Onnan is nagyon közel a reef, ma 4 eagle ráját, reef sharkot, és teknőst is láttunk.
6-7-ig ingyenes koktélparty volt a bárnál, ott végre összejött szinte az összes vendég, kb 30-an. Viszonylag sok a kisgyermekes család is. A koktélok mellett finom snack kaják is voltak. Ott voltak a sziget manager-ei is, minden vendéghez odamentek beszélgetni. Az éttermek közül az ázsiai étterem a kedvencünk, valami fenséges ott a kaja. Mindenhol a saját butlerünk szolgálja fel az ételeket.
Reméljük holnap is ilyen szép napos időnk lesz. Mindenkinek köszi a drukkolást.

Minden jót mindenkinek!

Bandos
Előzmény: Bandos (21152)