klsderm Creative Commons License 2010.05.25 0 0 2289
Kedves Coquette25!

Az arcon általában egy hetes, a törzsön két hetes borotvált szőrzettel kell kezelésre jelentkezni. Más klinikáknál ettől eltérő adatok is lehetnek, nekünk ez vált be leginkább.
Vannak, akik nem napoznak, nekik mindegy, hogy tél van, vagy nyár. Akik napoznak, azokat nyáron csak kompromisszumokkal kezeljük. Elég öreg róka vagyok már ahhoz, hogy mindenkit, minden helyzetben elvállaljak, mert annak később rossz vége lehet. Ha a bőr barna, akkor a besugárzási értéket le kell vennünk, így a kezelés hatásfoka is csökken. A kezelések végén mindig van egy „nagy” beszélgetés, ellenőrzés. Ilyenkor minden régmúltban történt esemény (nyár, napozás) ködbe vész, csak az eredményre emlékszünk. Csak az ígért eredmény beteljesülése a fontos. Aki lelkiismeretesen kezel, annak már az első viziten is csak ez járhat a fejében: mi lesz a végén, és nem az hogy milyen jó, hogy már itt lapul a pénz a zsebben.

A bikini vonal (20 000 Ft/alk.) az 2-3 cm-es sáv, mely a bugyiból kinn maradt szőrzet eltávolítását jelenti. Ha a combra, vagy a szeméremdombra is ráterjed, úgy az ár nőhet (25-30 000 Ft/alk.).

Napozni a kezelés után pár nap múlva minden további nélkül lehet.

Törzsön bármilyen testrész sikeres szőrtelenítése meghaladja az egy évet.

Vizitre egy-két napot kell várni, míg a kezelésre délelőttre csaknem azonnal kaphat időpontot, még az esti órákra pár napot (hetet) várni kell.

Remélem, nem hagytam ki semmit sem.

Kádárdr
Előzmény: coquette25 (2288)