Bandos Creative Commons License 2010.05.23 0 0 21152
Sziasztok,

Üdv Island Hideaway-ről!
Tegnap délelőtt érkeztünk ide, az első nagy élmény Hanimaadhoo szigete volt, ahol az 50 személyes propelleres kisgép leszállt kb 45 perces repülés után. Gyönyörű a növényzet, és a leszállópálya és a reptér nagyon hasonlatos a Praslen-i reptérhez a Seychelles-én.
Utána kb 25 perces speedboat utazással érkeztünk a szigetre. Az egyik Raamba Retreat villában vagyunk, tágas, kényelmes, és jónéhány meglepetéssel szolgált más maldiv szigetekhez képest. A part itt nagyon szép, és a reef egyenesen lenyűgöző. Szinte érintetlen, vannak élő korallok, és millió szines hal. Tegnap, érkezés után alig 2 órával ebédeltünk a bárban, amikor egy delfincsapat tünt fel alig 20 méterre.
Ma eagle rayt is láttunk, és sznori közben teknőssel is találkoztam.

Az idő felhős, reggel volt egy nagy eső is, de délután végre kisütött a nap néhány órára. A "butler" szolgáltatás kicsit furcsa, de majd megszokjuk. Nyinaz szerencsére nagyon udvarias és diszkrét. A sziget kevesebb, mint fél házzal üzemel jelenleg, kb 30-35 vendég van összesen, tiszta Robinzon érzés. De ez állítólag megszokott ilyenkor, az esős évszak elején.
Összességében ez a sziget nagyon a top-on van.

Mindent jót mindenkinek!

Bandos