hiperman Creative Commons License 2010.05.23 0 0 2356
Helló!

Egy GX-R99es deckem van, nagyon szép darab, nagyjából egy éve Dobronyi Attila javította meg nekem elég rossz állapotból. Biztos mindnyájan ismeritek. Sokáig hiba nélkül működött, azután sorban kezdett protdukálni különböző hibákat. Attilát szinte naponta hívom de folyton a hangposta veszi fel. Ezért most itt próbálok segítséget kérni. Egy ilyen finom készüléket nem szeretnék bármilyen szerelőre bízni.

Röviden felsorolom a problémákat:
-Az irányváltás az egyik irányba (FWD irányból REV irányba) nem működik. Kézzel rá kell segíteni, hogy forduljon a forgófej, akkor nagy nehezen átviszi. Érdekes, hogy fordítva viszont tökéletesen működik az irányváltás.
-Az előbbi hibát elviseltem hónapokig, aztán hirtelen jelentkezett egy másik: a bal csatorna haangja lejátszásnál csaknem teljesen elment, csak nagyon halkan hallatszik. Az erősítőn a balanszon csaknem teljesen balra kell tekerni, hogy kiegyenlítsem. Szerintem valami kimehetett az erősítőrészben, mert egyszer napokig maradt bekapcsolva a gép, és szerintem akkor lépett fel először ez a hiba.

Ezen kívül nincs nagyobb baja a gépnek, ez a kettő viszont elég mélyreható hiba....nagy reménykedéssel várok minden segítőt!

köszönettel,
Levente