zoncsi Creative Commons License 2010.05.17 0 0 14137
Csak ragozni tudom, mekkora tisztelet azok irányába, akik 50 után továbbfutottak!!

Ezek után nehéz bármit is mondani a "babatávról", hiába ez most nekem a végtávolságom, hiszen én alig 1 órácskát ázalogtam, és egy vacak megáradt patak se került az utamba. :)
3 órás féltávnál még reménykedtem, hogy 6:30 alatt esetleg beérek, még Dömösön felfutottam a Piros hsz aljáig, de aztán a Vadállókövektől kaptam egy rendes gyomrost. 50 percembe tellett, míg felértem a Prédikálószékig, lényegében sétálva. Ezalatt lényegében helyrejöttem, azonban sajnálatosan elkezdett valami szúrni valahol vese tájékon, ettől minden futólépésnél belém hasított a fájdalom. Futottam tovább, de igyekeztem minél puhábban lépni. Női T 50 2. akkor robogott el mellettem, meg is dicsértem a tempóját. :) Végül így maradt a 6:50, mint 1. T50 eredmény.
Terasz alatt elég szarul nézhettem ki, mert "Chino" Ági nagyon kedvesen körbeugrált, segített nekem a cuccommal, nekem csak a remegésemmel kellett foglalkoznom. :)

Az ellátmány tényleg varázslatos volt, a segítők fantasztikusak, tényleg nagyon köszi nekik és a Főszervezőknek! :)

Közben megismertem jó párotokat, csak mindenkiről tudnám, kicsoda. :)
Ndurance-szel sok km-t mentem együtt: Kolossy tértől Hidegkútig. :) Együtt tévedtünk el a Kék + után KutyAval, a Szekeres (azt hiszem :) család és a Kukucska család juttatott el a kocsimhoz. Én cserébe összesároztam és vizeztem az ülésüket. :-)